Camping Klavertjevier

Details

Adres
Harderwijkerweg 246
3852AL Ermelo
Gelderland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeld

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Camping Klavertje Vier, wanneer u rust en een mooie omgeving zoekt, maar toch ook allerlei activiteiten in de omgeving kunt doen. Centraal gelegen in Nederland op de mooie Veluwe met tal van ontspannings- mogelijkheden en gezellige dorpen aan het Veluwemeer zoals bijvoorbeeld Harderwijk en Elburg
met oude haventjes.
Voor landelijke sferen kunt u ook naar Elspeet, Uddel, Garderen, Vierhouten en winkelen bijvoorbeeld ook in Putten.

Onze camping valt onder de categorie senioren camping en is bijvoorbeeld niet voorzien van kantine of zwembad. Wel kunt u (bijvoorbeeld met kleinkinderen) op de naastgelegen camping terecht in zwembad en / of kantine. Ook is daar uiteraard een snackbar aanwezig.
Senioren camping betekent niet dat er alleen senioren op de camping staan, maar wel dat wij prijs stellen op rust en onderhoud van de kavels en daarop geplaatste recreatieverblijven. Dat is prettig voor u als kampeerder en ons als beheerder.

Bij ons staat jong en oud, onze doelstelling is om mensen de gelegenheid te geven, op een rustige plek te recreëren en zelf ook een rustige plek voor de oude dag te hebben en te houden. Dit betekent uiteraard een gezamenlijk verantwoordelijkheid om alles mooi en netjes te houden.

De camping heeft in totaal 24 vaste kavels, waarvan 2 kavels groter zijn dan de normale plaatsen, waarop onze kinderen hun woonverblijf hebben.

De camping is in aanvang ook beschikbaar geweest voor trekkers met tentjes. Eind jaren tachtig besloten om alleen vaste jaarplaatsen te creëren. Alle kavels, bestemd voor recreatief gebruik hebben een oppervlakte van circa 250 m2.